Smits en Otto Go Oz

donderdag, november 17, 2005

Even kort

Hallo,

We kregen 15min internet bij een kop koffie dus we dachten even de comments checken.... statistisch feit: afgelopen dag 76 bezoekers, 7 comments.
Vanacht hebben we buiten sydney bij de vliegvelden geslapen omdat we met Adam afgesproken hadden om over sydney te gaan vliegen. Het weer vanochtend was prima dus we zijn om half 11 opgestegen en hebben echt een super vlucht gehad over sydney met als hoogtepunt een aantal rondjes over de harbour!!! Foto's komen nog.... Thanks Adam for the terrific flight!!
Daarna zijn we op aanraden van 'het boekje' naar The Blue Mountains vertrokken, waar we nu zitten. Het boekje, is een boekje waar allemaal algemene antwoorden in staan, dus je stelt het boekje een vraag en slaat een willekeurige blz open met het antwoord. Dit keer was het antwoord, niet wachten...
We staan nu op een camping en gaan morgen wandelen, zaterdag hebben we een canyon tocht voor de hele dag geboekt dus da wordt lachuh..

Groeten

3 Comments:

 • Hey guys, glad you enjoyed the flight this morning - went pretty well I thought... despite a few minor
  adventures' ;) Glad to hear you made it to the blue mountains, and looking forward to those photos!!

  Cheers, Adam

  By Anonymous Anoniem, at donderdag, november 17, 2005  

 • Hey Mark.
  Wat leuk dat we jullie kunnen volgen. We zijn superjaloers op jullie. Hier maar regen en koud, maar we gunnen jullie het van harte. Maar er een onvergetelijke ervaring van. We blijven jullie volgen.
  Heel veel liefs Dino en Daphne.

  By Anonymous Anoniem, at donderdag, november 17, 2005  

 • Het boekje is opgedoken, hopelijk brengt het jullie naar bijzondere (leuke) ervaringen. Houd je ogen open...

  By Anonymous Anoniem, at donderdag, november 17, 2005  

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home